Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett barn är på väg någonstans i världen, men ser då världen verkligen ut så som den bör göra för barn? Är det inte en alldeles för allvarlig och läskig plats för sådana oskyldiga små änglar?


Så som i en tavla







Hötorget i Stockholm
är ett gott
exempel på en

öppen marknad, där
stånd existera sida
vid sida och

dit kvinnor sägs
vallfärda från så
långt bort belägna

metropoler som Norrköping,
Harplinge och Muleå

(realistisk sammanslagning av
städerna Luleå och Umeå)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-10 17:57



Bookmark and Share


  madigan
En gång i tiden vandrade även
dalkullor ner till denna staden
De jobbade i trädgårdar och på kyrkogårdar
har jag fått mig berättat! Lek-sandingar å Rätt-vikerskor tex :)
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP