Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart får vi träffas på riktigt......


Min vän Ann

I över två års tid
vi har mötts genom våra ord
När sommaren är här
kommer vi att sitta vid samma bord
På något vis känns det som
om vi varandra redan känner
Du har trots allt hela tiden varit en
av mina trogna bloggvänner




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 806 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-11 00:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En solskenshistoria.
2008-10-27

  friheten
Vacker vänskap kan dyka upp när man minst anar det.

*Fint*
2008-04-25

  babbsann
Tack min vän ...
Fina ord du ger mej.
Jag längtar tills vi skall ses å få tid att umgås ..
Varma kramar
Din vän
Ann
2008-04-12

  Gunilla VIP
Den som väntar....
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson