Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
II


Offentlig utställning

 

så allt var en föreställning
inte verklighetens lockande
kärlek
mitt residens är ett tivoli
av kollrighet
sög i mig andras ånger
utan känslan av svaghet


öppna upp betrakta
en skönhet
isärplockade meningar
skapar mitt kaos
backe upp backe ner
undergivna rytmer
ber du om mer

skuggad, gatan håller mig gömd
stråk samlar skräp

svarta ögonhålor, gör mig tömd


du skriker en sanning
och stönar i svett
fångar upp ditt i min klyfta
skapar ögonblicksextas
nakna tårar rämnar ansikte

 

så skyddat vilar min byst
när råheten tar mig framstupa
i en vilseledande c-kupa




Fri vers av Laijza
Läst 472 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-11 09:50



Bookmark and Share


  isidore
Jag en sån här text och den som skapat den borde alla ha.
2008-05-03

  Michaela Dutius
Här slår du dig själv -storartad text!
2008-04-11

    Göte Holmlund
finfint förmodligen din bästa naturromantiska text
2008-04-11

    Melona
jävlar vad vass du gjort den!
grymt!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang