Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

 

Jag fäller tårar
av fingertoppsberöring
och spillda drömmar

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 592 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-12 00:08



Bookmark and Share


  friheten
jättfin
2008-06-20

  noname_realmind
Vacker så vacker! :))
2008-04-12

  Per Rydberg
En dikt som förmedlar känslan så darrande nära!
2008-04-12

  Manal
dessa ord säger mycket,
få men har en speciell känsla
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H