Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE TILLGJORDA SKRATTENS STAD

skratten klingar falskt
som vatten
överallt
de falska skratten
falskheten
är varumärke
i en stad
där hjärtat värker
bästa skrattet
är det sista
äkta skratt
får falskt
att brista

LARZ GUSTAFSSON
11/4 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-11 22:00



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Sanna ord..som berör...nää, det är nog bättre att allvarsamt le äna tt skratta med likgiltig!/B
2008-04-12

  Elaine.S VIP
Bra beskrivning av ett sant faktum
2008-04-11

  häxanmara
Den va bra..
2008-04-11

  Spider
väl skrivet! stark inebörd..gillas
2008-04-11

    Bizarrpoeten
Underbar text!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP