Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För tydlighetens skull...jag knarkar INTE!


Ååååh denna jävla lycka!

 

Tjooohooo livet!!

Nu kommer JAG här!

Jag kastar mig ut

håller armarna isär

Jiihuuu vilken tur

att vindarna mig bär

Jag svävar minsann!

Sicken flax detta är!

En ren njutning

att få äta av lyckobär!




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 612 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-04-11 22:44



Bookmark and Share


    Bizarrpoeten
Visste jag kunde gå in och hitta nåt jag blev glad av på din sida. Nu fortsätter festen! :)
2008-04-15

  Thommy
Din glada text får mig att le stort.
2008-04-14

  Dude
Underbart upplyftande text =)
2008-04-12

  LassO
vilken flax...
2008-04-12

    Herr Ångest
Hmm nåt måste du ju gå på.. ;)

Trevligt verkar det iaf vara..
2008-04-11

  Lejonhjärtas poesi
Tjoho så goda lyckobär, låt dig väl smaka och njut av livet när du i sus och dus tar klivet!
2008-04-11

  häxanmara
Nice vännen...

*kramizz*
2008-04-11

  Spider
haha ja i mina öron låter det som svamp!
lycklig landning yster
2008-04-11

    tramp
ätit hallon ?

underbar text !
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du