Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt stycke

 

Luften vibrerar

 

sköra cellotoner

 

i skälvande kropp

 




Bunden vers (Haiku) av Alina Ögger
Läst 614 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-12 15:51



Bookmark and Share


  [jimmy]
jo, jag missade:

jag gillade inte \"formateringen\"
att den lilla treradingen inte fick plats på bildskärmen (du har kanske jättestor...:)
2008-04-16

  [jimmy]
det här gillar jag!
det är ett härligt intrument...
och det KÄNNS cello här...

jag gillar extra att \"skälvande kropp\"
kan anspela både på cellokroppen,
musikantens och lyssnarens kropp!
2008-04-16

  Vind
Resonans som resonans... gott darrat! :)
2008-04-15

  Carola Zettergren
AH snyggt som bara den!!!!
2008-04-12

    S.p.o.f
3 rader kan förmedla mycket.. bra.
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger