Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLITTERBLICK

det lyser om dig, terese
jag tycker om när vi ses
så snart ett tillfälle ges
så pådyvlar jag dig en tes
du spred mirakelmusik
jag ingick i din publik
när känslor stred mot logik
och drömmen gjorde mig rik

vi fanns på olika håll
jag spelar alls ingen roll
sen klockan ställdes på noll
mitt liv fick nytt innehåll
jag kunde sjungit mig hes
en sång för din skull, terese
men känslomässig askes
har blivit min lott, terese

LARZ GUSTAFSSON 12/4 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-12 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP