Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En flicka satt en gång på en pall i skogen, en pojke stod pall när han fick stryk i skolan, en annan flicka fruktade att hon torskat på en lott, en annan pojke pallade äpplen i paradiset... ett ställe beläget mellan Rotebro o Upplands Väsby


En gåta 4 (nu med svaret)







Inaktuella bord och stolar?


(Och svaret är förstås...

en enerverande men klart förtätad tystnad
hörs i det fiktiva rummet
bryts av en röst som verkar komma
från ingenstans plötsligt

...Utemöbler)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-12 19:53



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vilstolar, utebord...???
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP