Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirert av kia kimhag (Oljud är förstås brist på ljud) Något ändrad efter publicering, efter sund kritik har vers två lyfts ut


Oljudets pris







Tystnaden är en vän
vilken gärna
vänder kappan efter vinden




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 21:21



Bookmark and Share


  stefan.g
Tycker om speciellt första delen....
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP