Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en undran från aol (texten handlar förstås i överförd form om dörrarna till mitt hjärta, låsen till min själ)


Hennes uppsättning av nycklar till mina dörrar, lås






För att visa upp sin makt,
som för att sätta mig på plats,
mentalt sett,
även om det för en utomstående
kan verka som ett slag i luften
emedan mina dörrar
alltsom oftast står på glänt

kärlekens spel och charader
handlar ofta nog om att rätt
kunna visa upp sin för dagen
uppnådda position,
likväl som i politikens och
i affärsvärldens rävspel




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 22:03



Bookmark and Share


  Lena Renman
Är det en relation som spelar spelet maktkamp månne.

Lena
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP