Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en ängel nu


Flickan med änglanamnet
har nu rest till himlen
och blivit en riktig ängel




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 997 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-13 21:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sorgliga verklighet att hennes liv ändades...
2008-10-27

  devilsangel
Hon var en ängel, nu tog änglar hand om henne...hoppas hennes familj får samma beskydd, tröst, styrka....
2008-04-13

  Michaela Dutius
ja hon var sin mammas ängel och sorgen för hennes mamma med famnen tom är något fruktasnvärt att tänka sig!
2008-04-13

  Carola Zettergren
SORG!!!!
2008-04-13

    Karin_
Ja, precis. Hoppas hon får det bättre där än vad hon har haft det här.
2008-04-13

  ospray
jaa
hoppas det är bättre där
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson