Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att frivilligt stämpla sig i pannan med olika ismer och andra tillmälen är ofta en tämligen kortlivad sport, även att kommentera andras texter kan ibland visa sig vara en dyrköpt historia å det känsliga samvetets vägnar... oooo vad jag skäms så här i efte


Om folk som vill kalla sig feminister







En man bör inte säga att han är feminist
eftersom feminsisten kämpar för
och tillika måna om att
kvinnor och enbart kvinnor skall få sina
rättigheter tillgodosedda,

därför är det
så mye bättre om mannen håller sig till
att kämpa för och måna om
sina egna rättigheter

skyldigheterna kan folk bråka om
i sannskyldig gemensam anda




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-14 11:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja. Jag håller faktiskt med dig!
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP