Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själv är jag int mye för att kalla mig någon sorts ...ist, nyhetsvärdet av det är kort, ety det ej är någon vidare långlivad sport, vindarna vänder så fort i ett förment öppet samhälle, vad som gick hem i stugorna igår, betraktas strax som blott flugorna


Jag talar i egen sak! (propaganda ego)









Att frivilligt stämpla sig i pannan
med olika ismer och andra tillmälen
är ofta en tämligen kortlivad sport

även om flugan är kort
är minnet hos andra tämligen seglivat ibland
han hon kallar sig gärna
i tron han hon är en eller annan stjärna
men glansen bleknar
och kvar i munnen bor då gärna
en metallisk smak

även att kommentera andras texter
kan ibland visa sig vara en dyrköpt historia
å det känsliga samvetets vägnar...

...oooo vad jag skäms så här i efterhand




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-14 11:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Om jag skäms, som en hund
försöker jag rätta till, på stund
annars får jag, inte en blund!
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP