Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=0We9d5J3BLQ&feature=related


LILJEREN

liljeren hon står med
famnen full av hyacinter
står där som en snödroppe
så ren som arktisk vinter
kysst av sommarbrisen går hon
skönare än dagen
aldrig kommer jag att glömma
dragen och behagen

som en nutida version av
sagoboksprinsessan
bygger hon sin tron av
diademets glans från hjässan
havet spelar i två ögon
ljuvligt oskuldsfulla
lyssnar jag till hennes sånger
hör jag vågor rulla

LARZ GUSTAFSSON

080414




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-04-14 12:15



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
På nåt vis blir jag så berörd av denna vackra dikt, att det tåras i mina ögon.
Du har på ett underbart sätt fångat in känslan av att njuta av blommande fägring.Underbart!/B
2008-04-15

  Carola Zettergren
URTJUSIGT POETAT!!!!!
2008-04-15

  * Ammi *
mkt vackra rader!
2008-04-15

  Björn Karlsson
Fantastiskt vackert skildrat
gillar ditt språk här

Berättande
ger stort utrymme för egna tankar
2008-04-15

    sunnanvind
Mycket vackert!
2008-04-15

    Bizarrpoeten
Suverän ordkonst!
2008-04-14

  Elaine.S VIP
Vackert skildrat, behaglig att läsa.
2008-04-14

  mare VIP
..vackra ord om sagoprinsessan...
2008-04-14

  anits VIP
Oh,så vackert dina
dikter är det väldigt
lätt att ta till sig av
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP