Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxiku

 

Häxa går till attack

siktet inställt på Kärlek

musspår över lem




Bunden vers (Haiku) av Lyckohäxan Enediel
Läst 388 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-04-14 20:16



Bookmark and Share


  papessa
vilken häxkonst
2008-04-16

    Damir
haha, underbart :)
2008-04-15

    Ken Cassel
Snuskgumma!
Har ni tjejer ingenting annat att prata om?
Jag bara undrar
*asg*
:))
2008-04-15

    Herr Ångest
He he.. nästan så man rodnar..

Kan inte hjälpa att jag ler när jag läser denna
2008-04-15

  Connie
Mänskliga faktorn är en häxa
som fått för lite näring
man får se det som en läxa ;)
2008-04-14

  Lejonhjärtas poesi
En riktig goding till häxa, kärleksmagi får den att växa!
2008-04-14

  aol
mums härligt du är bäst
2008-04-14

  Bjarne Nordbö
Ja men du är ju häxa i alla stycken ditt stycke. ;)
2008-04-14

    Lindizz
haha...applåd!
2008-04-14

  thyra
Skön bild!
2008-04-14

    Nattviol
haha!
helskönt
witchattack...
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du