Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar bröst








Sa jag att jag älskar bröst?
Det gjorde jag visst

fågelbröst
grillade kycklingbröst
bröstsim
torso
byst
statyett

bröstcyklisterna
Sarah och Rickard Elliardoso

Ibland när jag åker buss
är där byst med folk
det gillar jag inte riktigt lika mycket

men
jag älskar bröst
jag älskar röst
jag älskar öst




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-14 19:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En kommunist sägs lida brist,
vilket känns just sådär som trist,
den som bor i kommun en,
kan vara som kamrat med vän,
men i nuet strax ser naken vrist...
2023-08-19

  Bjarne Nordbö
Jasså, komunist?
2008-04-14

  Betlehemsstjärnan VIP
Bröst öst först av alla så tänker jag Liv...
att smaka...beröras av..livgivande..
Mat för själ och hjärta.
Smaka på den Du..../B
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP