Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till er som inte har läst Ali än...GÖR DET!!!


Till den roligaste Ali av alla!!

 

Ali är en grabb med klass


hans tunga är helt sylvass


hans vokaler lapar jag i mig


ja det är ju min sjuka grej


Åååh den där Ali...hahahaaa


ojoj jag tycker han är så braaa!




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 374 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-15 00:17



Bookmark and Share


  Blomster
Han är den bästaste Ali av dem alla och jag är SÅ glad att du har skrivit denna lilla hyllning till honom! *hurra för Ali*
2008-04-15

    Ken Cassel
Hej!
Du verkar kär i denna där
Ali


Kram
: ))
2008-04-15

    Bizarrpoeten
Ali är festlig, man mår bra av att läsa vad han skriver.
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du