Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min plikt i livet är att vara underhållande, att hålla andra under armarna så att de slipper prova på att stå för sig själva och sina egna ställningstaganden, min andra plikt är förstås att se till att ofta nog vända kappan efter vinden


Alternativt alternativ







Jag nyttjar själv

inte alkohol,


blott alkoholfria alternativ,




ett märkligt uttryck när det väl ändå är

alkoholen som är alternativet till vattnet,


mjölken?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-15 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP