Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändrad 080617


VÅR 1 – är det vår?




Svarta kråkor
synar snöfläckig fotbollsplan
Snart kan vi spela


Bullrande traktor
städar bort fjolårslöven
vårmogon


Blundar, ser
snön som aldrig föll
smälter bort


Lille parveln
stapplar lyckligt fram
i pappas skor


Första april:
stora snöflingor –
sluta skämta!






Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 585 gånger
Publicerad 2008-04-15 15:38



Bookmark and Share


  thyra
Fin vårsvit! Gillade första och sista bäst :)
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]