Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NJUTNINGSKULTUR

vi lever i en njutningskultur
i ur och skur
i moll och dur
den är så svår att bryta sig ur
man blir liksom
ett djur i bur

när njutningen har upphöjts till gud
blir vällusten
vårt främsta bud
vi njuter tills vår själ ruttnar ner
och tänker det
som sker det sker

ur tomheten hörs hånskratt från den
som fjärmar oss
från sanningen
han pryglar oss i sitt slaveri
ett lustans hårda
barbari

LARZ GUSTAFSSON
15/8 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-15 21:36



Bookmark and Share


    Bizarrpoeten
hellre än att betala priset för att leva livet fullt ut ger man efter för den instanta njutningens reapriser.
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP