Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
katt.inc inspirerade


Deja vu







Jag börjar minnas att det var så här
det började, att jag inte insåg det
redan förut, det började kanske redan
med att du sade så där om möten
eller inte möten.

Iallafall så började det någonstans och
först märkte jag inte att det skett
minst en gång redan förut...

men någonstans där på vägen
mellan nu och då eller kanske rättare
mellan då och nu...

iallafall så har hela den här saken inträffat
redan förut och därför kanske även hela
mitt och ditt liv bara en upprepning
av någonting förut skett, ingen kan ju
bara veta för vilken gång i ordningen,
kära vän, hälsningar

(oläslig namnteckning)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-15 23:51



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Glasklart (och mycket insiktsfullt) konstaterande att allting som någonsin har inträffat eller någonsin kommer att inträffa minst en gång stått att läsa på sidan 33 i Allers Familjejournal, med tydlig angivande av källa.
Carl-Erik
2008-04-19

  katt.inc
Mailade precis till dig och talade om vilket vackert svar du givit mig och att jag tänkte spara det, nu kan jag bokmärka det också. Tack.
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP