Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du tråkigt lille vän?







...om du har tråkigt i någons sällskap
så är det dina förväntningar
du skall skylla på,

inte den förment triste
som person/lighet

för mig framstår inte
andra människor som trista,
även om de till synes skulle genomleva sina liv
på ett sätt om inte roar just mig,

så är de heller inte här för att roa just mig
om jag vill bli road måste jag själv ta steget
för att tillse att detta sker,

det hjälper föga att skylla min omgivning
för deras brister i att underhålla andra
människor som exempelvis mig




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-16 11:46



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Du roar just mig.
2008-04-16

    *Zenobia*
glada miner var det här ser jag....inga tråkigheter vilar på denna plats...ehuru mungiporna slokar aningen nedåt....
2008-04-16

  Carola Zettergren
Strålande poesi!!!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP