Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändrad 080617


VÅR 2 – vårvinden




Lördagsmorgon
måste till biblioteket
Vårregn


Ut ur dimman
över dalen
sticker en flaggstång


Vinglande
Lenin-staty närmar sig
på en flakvagn


Alarna sjunger
i friska aprilvinden
gamla vårars lov


I soluppgången
färgas hela världen skär
av min optimism






Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 583 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-16 14:33



Bookmark and Share


    Ola L
den första är hur bra som helst
2008-04-16

    eva m h
Fin vårkänsla i dina haikus!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]