Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ta bara in texten, det är meningslöst att analysera den


Frånvaro av ljus (High Q)








Frånvaro av ljus
på natten släckta lyktor
lysa upp dagen




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 15:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
applåderar i alla fall
2008-04-16

  madigan
Hmmm!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP