Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här skryter jag en smula med min oskyldiga själ, den är inte så svart som genomsnittet av människor sägs vara och det skäms jag förstås inte ens för


Jag har aldrig slagit någon, inte ens höjt handen... (High Q)








...som till slag, kanske
är du själv inte sådan
men sådan är jag




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-16 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP