Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk

tänk

att varje gång jag såg dig
var det som att dö
och återuppstå
se varje färg lite klarare
och känna allting lite mer

tänk
vad fort allt går förlorat
när världen går i moll
och inte dur




Fri vers av Amäändasötkoräända
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända