Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig...

 

Låt mig vara mig...

låt mig vara på dig...

under dig...

inget annat är viktigt...

bara jag är jag...

och du nöjer dig med det...

så är jag nöjd...

för jag är jag...

vad du än gör...

jag ÄR jag...

alltid...

från nu

och igår

in i evigheten...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 376 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-04-17 01:06



Bookmark and Share


  Quasimodo
Talande och klokt för det viktigaste, att jag får vara jag, eller om det är du som ska vara du !?!?
2008-07-22

  aol
du rullar in mot hjärtat som en vacker liten våg så sann poesi om att vara sej själv
2008-05-02

  Thommy
Härligt skrivet, gillas.
2008-04-20

    Noomi
mm.. härlig kraft..
du..bara du..
2008-04-17

  AlexandraPettersson
Vackert!! *klapparhänderna!!*

kram
2008-04-17

  LassO
Låter som en handgriplig kärleksförklaring... ;=) Gulligt.
2008-04-17

  Spider
jag skriver ingen komentar!
säger bra du är galen du...du...
och dinna andra du...*L*
2008-04-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det skall, Du bara vara,
Dig själv! Fattas bara,
våga vara, någon annan
bara! Klart Du skall, bara
vara Dig, vara bara Dig!
********************
2008-04-17

  Blomster
Vill bara förtydliga dock: jag älskar dig visst men inte så pass mycket att jag vill ha dig sittandes på mig...Bara så du vet! ;)
2008-04-17

  Blomster
Och eftersom du har en tröja med texten \"me! me! me!\" så flödar din ödmjukhet ännu starkare i och med denna text! ;)

(Skämt åt sidan, du ÄR bäst min vän!)
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du