Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något om ingenting

 

Precis vid den innersta kärnan

i ett vakuum av stjärnor

sitter en värme och lyser

mitt i solskenets glans

utanför där innanför

finns just det där...utan namn

en okänd del

redo att öppna med lust

full av förvirring

svämmande av glädje

 

jag säger jaaaaa

till det nya jag ser...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 315 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-17 01:51



Bookmark and Share


  J A Nicander
Så härligt med en sådan öppenhet för livet. Den gör mig väldigt glad av att läsa. Läst den med lust och värme,
2008-05-03

  Bjarne Nordbö
Du har en härlig inställning tösen. Och den smittar. Det gillar jag.
2008-04-28

  Rosen VIP
Mmm..den som söker finner..heter det ju..
utanför där innanför..känslans poesi i avtryck..
2008-04-18

    Noomi
värme, glädje och hopp...
mm..jag ler och sträcker
upp näsan mot solen..
vackra rader..
2008-04-17

  Lejonhjärtas poesi
Låter som en härlig förvirring och lustfylld glädje att säga ja till, gott!
2008-04-17

  micke marin
hoppsan
kisar mot ljuset för att se
ja där nånstans ja..
2008-04-17

  Spider
ja nog vart det något av dessa rader
som jag även sög i mig av....vackert!
2008-04-17

  Elaine.S VIP
Den här texten säger någonting om livet och hur man väljer att leva......den är inspirerande inför en ny dag, absolut
2008-04-17

  Michaela Dutius
Varm, ljus och fylld av hopp
underbart att möta den dagen med!
2008-04-17

    Herr Ångest
Mm, gillar den här.. den är varm o har en bra rytm.
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du