Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. <em>en fundering på inskriptionen på min gravsten.. (sorry.. gravetsning) och med hjärtlig självironi meddelas att det är nog jag som går iväg med "skulderna" - Etsningen bidde för dyr - krävdes 3 Urnors innehåll så jag har givit Mig Mig


L O L - gravinskription

 

 "L o L" - en döds väntan på sällskap.

(med tanke på alla av er aldrig återbetalda skulder har hela mitt bohag gått till behövande. Vänligen kontakta kyrkan för balansräkning och bokslut. Deras kassa sinar pga missbruk av väntjänser. Dock finns i min bok Du och Du och Du för återbetalning)

Ta med hjälmen när ni kommer efter för det är båg att hjässan ska vara bar. Bara så ni vet är det nån som gillar att skoja - Berodde på tristess p.g.a.
"De Nya Jäkla Age-arna", sas det (Källa okontrollerad).
Bättre säkra det vi ändå gör allt för att få att växa igen när vi kommer ner. Man vet inte vart det hamnar - eller NI vet inte.. hihi.

Nelly hälsar. Fan ta Nelly - men ok, hon e lite instängd av sig. Nå..

The Hole.. KorsDraget ni vet - Whole.. Holy Hollow HoHoHo..jaja skorsten som skorssten. Alla dimmor är vita utifrån. Det var sanning alltihop!
You Know what to do! Håll det stängt, tills Nelly ler snällt.

Mvh/ Angel of Haunt'n Revenge - (boken ligger hos kyrkvaktmästar'n)

Lo.Lexicon -  LoL; LoVe'n Us;
Lives Rewind'n Review by Raven Eye - Lovenus Magazines AB

 




Övriga genrer (Satir) av Pot Pourri
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-01 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri