Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör natten till dag



Sitter på trappan ser snön tina bort


Våren är här...


Dofterna fåglarnas sång insekters surr

Ljuset

Det unika ljuset

Gör natten till dag


Så vackert här i norr




Fri vers av sunnanvind
Läst 360 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-04-17 18:44



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Synd man inte kan vara där i norr o dela upplevelsen med dig..
men raderna du ger mig räcker mer än väl!
2008-04-18

  devilsangel
I söder har det varit så länge, det är så varmt och skönt...jo våren är här, tack för det!
2008-04-18

    nudel
Vackert skrivet vännen:)
2008-04-18

  Lejonhjärtas poesi
Tjusigt när natt blir till dag och vinter blir till vår!
2008-04-17

    JJ VIP
Vackert i söder med ska du veta! Haha! Fint ljus i din dikt! Mvh. JJ.
2008-04-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ljuvliga ord
från nord till
söder, snart
hela Sverige
av vårens varma
vindar glöder...
Vilka härliga
känslor de föder!
2008-04-17

    Lindizz
Fina rader!
2008-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Sensational!

T o m mer än Alex Harveys band!

Land of the Midnight Sun...
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind