Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förment klokt om lyckan






Du har rätt, lyckan är förstås
att förbli ett nuets boss

blåsas kring av vinden när
den viner överallt och bär

på visheten i långsam bal
liksom knuten kring halsens sjal




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-17 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP