Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gawain inspirerte


Som synd är den berikande för deckargenren såväl som för bibelns säljkraft







Även om avunden är en synd
i de kretsarna som talar om synder

så är det ju ändå inget brott
men kan leda till brott
mot både frid och lag




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-04-17 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP