Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej det här är inte ett reklaminslag, bara samhällsinformation


En motor framför andra, ren som ett hjärta i brand









...enligt ett program på discovery
har en australier (!) uppfunnit en motor
som kan driva det mesta och som drivs
själv av tryckluft (!)

den är framtiden,
men något bromsar dess utveckling,
vilka brukar det vara som bromsar
nya innovativa motorer?

den här motorn det är frågan om
är ungefär stor som en gammal spelkonsol
och väger inte mycket mer
än några mjölkpaket...

naturligtvis skall den stoppas
av att köpas eller på annat sätt
den hotar jobben inom motorindustrin
och inom oljeindustrin
den är ett hot mot allt och alla
utom mot moder jord, naturen, miljön

det kan vi ju bara inte stillatigande
acceptera




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-17 23:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ja, det är alldeles sant, redan på 1920-talet fanns det batteridrivna bilar men lobbingen i maktens korridorer samt ren sabotageverksamthet och rent förtal banade väg för att bland annat amerika skulle satsa på bensindrivna explosionsmotorer eller diesel slog undan benen på alla som försökte sig på att driva tillverkning av mer miljövänliga alternativ
2008-04-18

  Lyckohäxan Enediel
Oj är det sant?
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP