Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som jag är litet osäker på ordet ruelse, må den som vet bättre inkomma med en såväl klok som betagande förklaring på det att jag må mera bearbeta denna text till fullkomnande och evig blomning


I sagornas rike är blott ena könet lyckans like








Tänk om vi levde
i ett sådant lyckans land
där det blott är män som
ej på sig själva lägga band

ruset löser nog
människors bojor o band
inte något bestämt köns,
ej blott enstakas fega
lösgör ruelsens hand




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2008-04-17 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP