Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

limericks; om smällen...



en brådmogen flicka från Kinna
hon trånade ljuvt; låt mej finna
den vandrargesällen
som gör mej på smällen
som gör mej till erfaren kvinna




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 654 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-04-18 18:43



Bookmark and Share


    Noomi
hihi..
ja de ska väl vara bra till nått hihi..
2008-06-10

    ej medlem längre
Lite Bodil S-stämning i denna!
Dråplig och rapp!
2008-06-06

  Piann VIP
Du är härlig du *ler*.
haha...har man varit så desperat tro :)
2008-05-25

    Erika H
*ler stort*

du är härligt mästerlig på detta... ren njutning
2008-05-18

    ej medlem längre
Där fick du en sur smålänning i Västerbotten att flina och kittlas!
2008-05-15

  aftermath
mustig och härlig limmerick
jag ler varmt
2008-05-06

  Maud Li
Kul limerick, passande så här i vårtider när saven stiger! ;)
2008-05-05

  SusanneStrömstedt
*skrattar* den var bra =)
2008-05-03

  Dessie 35
=) den va bra!!
2008-04-28

  Michaela Dutius
Rolig limerick...ja vem vill dö nyfiken
2008-04-21

    Stormöga
hahaha!

den var fin! men jag instämmer med tidigare talare; ville hon inte ha honom kvar, det kan vara bra att ha någon som diskar...men samtidigt...stackars kille...snacka om objektifiering!
2008-04-20

    Maria Malm
Jamen..ville hon inte ha honom kvar...det är ju bra att ha någon som diskar..
2008-04-19

  Ilona _L
Mmmm...den satt fint!
He,he,he
2008-04-18

  anits VIP
Den var rolig
2008-04-18

    ej medlem längre
Ja, denna smäller högt!*S*
Du är härlig du....
2008-04-18

  Yvonne Vigstrand
Åhhhh...vilket befriande asgarv jag fick denna fredagskväll*ler*
Tusen tack!
Ha en fin helg!
Kram Yvonne
2008-04-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hihi
2008-04-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det var ord och
ingen lisa ifrån
en längtande Lisa!
****************
2008-04-18

  Lilla My* VIP
Limerickar är roligt att se här!!
Den här är finurlig och roolig!!
2008-04-18

    Bodil Sandberg
heheheheee...det smäller högt det här!!!
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk