Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgon innan vaknandet slog mig med all kraft (kärlekens magi)






En morgon för någon tid sedan
innan jag vaknade till en ny dag
drömde jag något så vackert
som aldrig det

jag drömde att du och jag åter igen
föll i varandras armar, kysstes
och höll om varann i heta kramar

jag drömde just om kyssandets magi
om alla de där känslorna som kom¨
rusande likt ett expresståg genom
våra kroppars slingrandes samman

jag tyckte så mvcket just om att kyssas
att det var nästan allt drömmen
gick som ut på, ty vi kysstes så

överallt kom vi i varandras armar
och just kyssandet och kramarna
var det som hetast gav minnet lyster




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-19 12:33



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
I drömmen får vi veta vad som är viktigast!
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP