Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå vad som händer i vår värld





Visst är det hemskt om vi ingenting gör,
därför finns det också så mye att göra,
ansvaret för varandra bär vi gemensamt
på våra axlar,

för alla barnen och för varann så barn
vi är allesammans, det handlar om att se,
höra, lyssna och bry sig mer än en smula,

om vi låter vanmakten styra är det litet
vi kan göra, men om vi bryr oss
istället för att bara känna oss hjälplösa
kan vi alla hjälpa någon




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-19 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP