Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av någon sorts vilsen kvinna


Kritik på en text II









...jag tycker om själva texten,
men måste ändå protestera,
det finns som tur är de som utgör
ett undantag,

de som håller sig långt där framme
när osten delas ut,
som knuffas i kön till bussen
trots att -alla skall med- och som gärna
åker snålskjuts på sämre bemedlade

fast de redan har
så det räcker och blir över
av det mesta och då menar jag
inte bara klöver




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-19 21:55



Bookmark and Share


  thyra
Visst är det så!
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP