Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tänkt ordväxling inne i mejlen... mellan mig och den poet jag läste och skrev kritik till en text av, nej jag tänker inte berätta vem eller vad, här gäller det att läsa nedersta texten först och den översta sist om du vill ha någon sorts samman hang


Kritik på en text VIII





Jag levde mig helt enkelt in i den tavla
du skapade med dina ord,
som om jag själv varit där, och
i min världsbild var det vad som hände
samtidigt som det du skrev hände
i din bild av den verklighet du beskrev
---------------------------------------------------------
Vad menar du?

---------------------------------------------------------
lodjuret har skrivit kritik till din text (oläslig titel)

Själv tittade jag mest på sparven,
den som satt på papperskorgen och
flög in samtidigt som lilla Lisa steg av




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-20 17:41



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Fenomenet känner jag väl igen. Det kan räcka med den minsta lilla distraktion (exempalvis min egen fantasi), och så sätter den alternativa berättelsen fart med all kraft...
2008-04-21

  © anakreon VIP
Skall man skratta eller gråta
inför denna ljuva gåta?
Jag ser ingen annan råd
än att sända en applåd.
Carl-Erik
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP