Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Dig


fyller min mun

Smäktande skrik skrubbar
Insidan av
Hörselgången
Skapar obalans

Juckande par på dansgolvet
Svajar i en impulsiv parningsdans
Ögonorgien sker helt på olika villkor
Utan eftertanke
Kastas tärningen
Omaka par tvinnas samman

Hånglande brudar slingrar sig runt varandra
Hittar en svulstig kvinna redo att
kliva upp i brygga

fyller min mun med saliv
tvinnar ditt hår runt
tummen

nykterheten skrider till verket
sitter med ångest
pulserande blodsmak
fyller min mun
lovar att aldrig
supa igen




Fri vers av lilla t
Läst 298 gånger
Publicerad 2008-04-20 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t