Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny version 080618


VÅR 6 – utflykt




Uppskrämt rådjur
springer genom
vitsippstäcket


Liljekonvaljens doft
följer kängornas väg
genom vårskogen


Snart är de klara
att rensa boet…
gökungarna


Våryra –
träden andra sidan ån
står på huv’et


Grönt risfält
mot snöklätt berg
under röd sol






Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 541 gånger
Publicerad 2008-04-23 01:30



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Träffade just en sådan humla igår. Vårhumla.
2008-04-23

  Carola Zettergren
En underbar uppriskande
utflykt det här!!!!!
2008-04-23

  häxanmara
Ja så kan de bli
när man är djur på landet..

Jag vet..ljudet av en traktor kan
skrämma vem som helst,ja till och med mig.
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]