Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändrad 080618


VÅR 7 – heta dagar




När våren kom
försvann hunden
med lopporna


Näsorna
möts i en första
kyss


Solen steker
vårbleka kroppar –
en grillfest


Småbarnsleenden
på övergivna skyltar
alla snart plakat


Tre heta dagar
mellan vår och sommar –
blombladen dansar





Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 596 gånger
Publicerad 2008-04-23 01:34



Bookmark and Share


  Annika Persson
Vackra bilder! Nyskapande. M v h Annika Persson
2008-04-23

  Carola Zettergren
Härlig poesi!!!!
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]