Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu funderar jag igen...


En dikt borde...

En dikt borde handla om:
Kärlek om
Lycka om
Glädjerus om
Sus och dus

Men

Livet ter sig inte så
livet är en kamp
för frihet, jämlikhet
en strävan efter att få ett drägligt liv
utan kiv
en skön avkopplande fritid
helt utan

mental istid.




Övriga genrer av lilla t
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-24 21:32



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
Fint flöde i texten och en tänkvärd tanke...
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t