Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så det kan gå...


En ny mobil


Jag har köpt en ny mobil
Så jag kan hålla kontakten
Med mig själv
Utan att gå till handgripligheter

När jag ringer mig själv
Får jag inga dumma svar
Men en spark i baken kan jag få

Ibland ger jag mig själv rådet att lägga på
ingen kan ju förstå
hur det kan gå

Jag försöker hålla distans till mig
Genom att smsa
Där hasplar jag ur mig, vad sjutton som helst
ger även svar på tal

Funderar på om jag stödjer en utbyggnad
Av psykiatrin
Genom att uppmuntra mig själv
Till schizofreni




Övriga genrer av lilla t
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-24 21:46



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
Kul du...
2008-04-25

  Mats Henricson
Underbart roligt litet \"skälmstycke\", skrattar frejdigt, tack !
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t