Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Notting Hill är en film (romantisk komedi) med den spartanskt tilltalande skådespelaren Hugh Grant... den kommer på tv 1 ikväll, se den och skratta arslet av dej...


Favoriter







Näst alla andra
bra filmer, är Notting Hill
en av de bästa




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-25 20:14



Bookmark and Share


  korpfjäder
Oja, håller med dig storligen!
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP