Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parafras på en boktitel av Oscar Wilde


Dåren Greys projekt








Jag speglar mig här
fjällsjön ligger spegelblank
naturens ordning




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-25 20:40



Bookmark and Share


  Effell
Funderade på om parafrasen även kunde inefatta den tydligen så populära TV-serien \"Grey\'s anathomy\", men eftersom jag själv missat densamma skall jag inte uttala mig därom.
Speglingar i fjällsjöar låter annars inte alls så dåraktigt...
2008-04-25

  katt.inc
Bättre att byta själ, eller hur det nu var, med en fjälsjö än en tavla. En utomordentligt bra haiku tycker jag.
2008-04-25

  Hildegun Relefors
Roande skrift om allvarlig historia!
2008-04-25

  Connie
Så vackert beskrivet! Vår själ har en fjällsjö för poesin att spegla sig i.
2008-04-25

  J A Nicander
Vackert och mystifierat
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP