Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT ÄLSKA ÄR SVÅRT


att älska en annan

människa är kanske

den svåraste uppgiften

det slutliga provet

den sista prövningen

den största utmaningen

som alla andra utmaningar

är en förberedelse inför...




Fri vers av Kent Love
Läst 507 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-27 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love