Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en poet


Man kan fylla (år) också








En gång när
jag vart full,
dratta jag på

arschlet och föll
omkull, se det
var som poesi

i hjärtats kastrull
som kärlek ren
och ynkligt lull




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-27 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP