Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"AND I NEED ALL THE LOVE THAT I CAN\'T GET TOO\" (Sisters of Mercy)


MER

södra kungsgatan ner
och allt jag ser
är mer och mer
av vad livet ger
skräp som blåser omkring
när allt kommer omkring
gör det mig ingenting
allt blir en stor happening
måsar kretsar i skyn
och jag njuter av vyn
jag ser fram emot mer
av allt det livet ger
regnet drar nog förbi
molnen gör nog sorti
kommer tid
kommer råd
varje morgon
ny nåd
jag vill hylla med sång
jag vill fylla mitt prång
med personlig kultur
som ska spränga min bur
gata upp, gata ner
kolossala kvarter
i need more
ge mig mer
livet sjunger
och ler

vakna!
menar en dam
tjusig
men monogam
ger mig alls ingen ro
delar inte min tro
skakar huvudet sitt
fyller huvudet mitt
jag är redo för mer
blickar dansar och ler

LARZ GUSTAFSSON 080427







Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-27 18:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja Larz dina texter kan
verkligen beröra
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP